Προσωπικά δεδομένα

basket-rgb

Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα

Στα πλαίσια της χρήσης της ιστοσελίδας μας, υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθούν  προσωπικές πληροφορίες. Μπορεί να απαιτηθεί εγγραφή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα από τα στοιχεία των προωθητικών ενεργειών. Η παρούσα πολιτική προσωπικών δεδομένων εξηγεί τον τρόπο που χρησιμοποιούνται αυτές οι πληροφορίες και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε κάποιες απορίες.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε
Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας δεν απαιτείται κανενός είδους εγγραφή παρά μόνο εάν πρόκειται  να εκτελεστεί συναλλαγή ζητούνται τα στοιχεία αποστολής και τιμολόγησης.
 
Αν επιλέξετε την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τότε θα σας ζητηθούν πληροφορίες που αφορούν την διαδικασία τιμολόγησης και αποστολής  των επιλεγμένων προϊόντων. Εφόσον ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής είναι μέσω πιστωτικής κάρτας τότε θα σας ζητηθούν οι λεπτομέρειες της πιστωτικής σας κάρτας.

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε
Τις πληροφορίες που συλλέγουμε τις χρησιμοποιούμε για τις παρακάτω ενέργειες:

  • Για να λειτουργούμε την ιστοσελίδα μας και να παρέχουμε πληροφορίες και υπηρεσίες που ζητάτε, συμπεριλαμβανομένων τιμολόγησης, προωθητικών ενεργειών και ενημέρωσης προϊόντων.
  • Για να ικανοποιούμε τα αιτήματα των πελατών.
  • Για εσωτερική ανάλυση και έρευνα, ούτως ώστε να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα μας και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Για να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία (newsletters) και διαφημιστικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές μας, αλλά μόνο όπως επιτρέπει ο νόμος ή όπως έχετε ζητήσει εσείς (δείτε παρακάτω «Διαγραφή από την κατάσταση παραλαβής ενημερωτικού δελτίου»).
  • Για να αποστέλλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαχείρισης (για παράδειγμα, αν ξεχάσετε τον κωδικό σας).

Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας
Οι πληροφορίες που μας παρέχονται είναι διαθέσιμες στο σύνολό τους μόνο για την εταιρεία μας. Μέρος των πληροφοριών που είναι απαραίτητες για τη διακίνηση των προϊόντων διατίθενται σε εταιρείες ταχυμεταφοράς για την ορθή αποστολή και παραλαβή των προϊόντων που επιθυμείτε
Σε περιπτώσεις εξαίρεσης, μπορεί να δηλώσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες αν το απαιτήσει ο νόμος ή για να υπερασπίσουμε τους εαυτούς μας ή άλλους από παράνομες ή άλλες επιβλαβείς δραστηριότητες.
Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται στην εταιρεία μας, αλλά παραμένουν στα αρχεία της συνεργαζόμενης Τράπεζας η οποία εγκρίνει την εγκυρότητα της πιστωτικής σας κάρτας.

Ασφάλεια
Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν πρόσβαση με χρήση κωδικών χρήστη προκειμένου να εμποδίσουμε μη  εγκεκριμένη πρόσβαση στις καταχωρημένες πληροφορίες σας.
Παρακαλούμε να φυλάσσετε τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών σας ασφαλείς και να μην τους δηλώνετε σε οποιονδήποτε άλλο. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα αν αντιληφθείτε ότι εκτελείται μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού σας ή αν υποπέσει στην αντίληψή σας άλλη παραβίαση ασφαλείας.

Διαγραφή από την κατάσταση παραλαβής ενημερωτικού δελτίου
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό περιεχόμενο, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γράφοντας ως θέμα του μηνύματος «ΔΙΑΓΡΑΦΗ».

Επικοινωνήστε μαζί μας
Αν έχετε απορίες γενικής φύσεως, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. είτε μέσω τηλεφώνου 210 330 40 50.